BED AND BREAKFAST GRONINGEN stad

  backupnext  
In het atelier bed and breakfast Groningen

 

Bed and breakfast Het Atelier in Groningen

In het centrum, tegen het Noorderplantsoen, wonen we in een zeer bijzondere atelierwoning. Voor gasten hebben we een tweepersoons kamer van 20 M2 en een ruime studio van 40M2.

De bed and breakfast ruimtes zijn op de begane grond en de eerste verdieping. U kunt ze bereiken via de hoofdingang en hoeft dus niet via ons woonhuis. U heeft de keus uit twee eenpersoons bedden of een tweepersoons bed. U heeft een eigen keukenblokje met koelkast, koffie en thee. Uw badkamer heeft een douche, WC en wastafel. Wifi is natuurlijk ook aanwezig.

Op korte afstand kunt alles vinden wat Grongen leuk maakt. Het Groninger museum, de Oosterpoort, de schouwburg. Ook openbaar vervoer ligt dichtbij. Het bruisende centrum met de Markt. En praktisch om de hoek leuke eetcafés en buurtkroegjes.

Zoek een B&B in: Nederland ... Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Haarlem ... Den Haag ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht ...